• news_bg

2023-2024 nye modeller av innendørs LED-bordlamper

2023-2024 nye modeller av innendørs LED-bordlampes

Vær så snillfinnebildene nedenfor for vår nye modell avnytt innendørsLED bordlyserfor din referanse, og gi oss beskjed om modellene du er interessert i for vårt beste tilbud.Vi wonledlight aksepterer OEM/OED-bestilling.

Vennligst send oss ​​dine forespørsler for modellene du er interessert i for vårt beste tilbud, ser frem til å høre fra deg snart.

base-led-bordlampe1
beste-LED-innendørs-bordlampe1
galss-ball-bordlampe1
LED-innendørs-bordlampe1
metall-innendørs-belysning1
bordlampe-Kina-fabrikk1

DongGuan Wonled lighting Co., Ltd. er en profesjonell designer og produsent avinnendørs lysarmaturs etablert i 2008. Våre ferdige produkter eksporteres hovedsakelig til markedene i Europa og Amerika.Vi er et datterselskap av Dong Guan Wan Ming Industry Co., Ltd.

Vårt morselskap Wan Ming ble etablert i 1995 og er en profesjonell produsent av metalldeler ibelysningsindustrien.Produkter konsentrert i aluminiums- og sinklegeringsstøping, metallrør, fleksible rør og relatert tilbehør.Nylig har Wan Ming Group allerede blitt en av de viktigste produsentene av metalldeler i belysningsfeltet med rundt 800 ansatte/arbeidere og leverer deler til kjente kunder som IKEA, PHILIPS og WALMART.

I en verden av interiørdesign spiller belysning en sentral rolle for å skape den ønskede atmosfæren og forbedre den generelle estetikken til et rom.Enten det er en koselig stue, et moderne kontor, eller enluksuriøst hotelllobbyen, kan de riktige lysarmaturene forvandle et vanlig rom til et ekstraordinært.Men å oppnå den perfekte lysdesignen krever ikke bare et godt øye for estetikk, men også en forpliktelse til kvalitet.Denne artikkelen går nærmere inn på viktigheten av å sikre kvalitet i interiørbelysningsarmaturer og hvordan det kan heve enhver plass.

Lystypene Wonled har:

Kommersiell belysning

Lysekrone og pendellampe

Taklys

Vegglampe

Bordlys

Gulvlys

Sollys

 

Ta kontakt med Wonledlight på følgende kontaktinformasjon for mer:

Adresse: Nei.12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, Kina

Tlf:+86-769-87339096 TIL 1 Linje

Lucy Liu

Telefon/WeChat/WhatsApp:+86 18627297357

E-mail:lucy-liu@wonledlight.com

Croesus Lo

Telefon/WeChat/WhatsApp:+86 13622624429

E-mail:croesus-lo@wonledlight.com