• news_bg

Analyser kort utviklingstrenden for downlights

I følge ufullstendig statistikk har antallet belysnings- og elektrorelaterte foretak i mitt land overskredet 20 000.Utviklingen av belysningsapparatbedrifter er rask, og den økonomiske styrken til belysningsapparater øker dag for dag.Produksjons- og eksportstyrken til ulike LED-belysningsprodukter har fortsatt å øke, og samtidig har også nye belysnings- og elektroindustriklynger blomstret.Med den kontinuerlige utviklingen av LED-teknologi har LED-belysning et bredere spekter av bruksområder.

图片2

I moderne belysning er downlights og spotlights to av de vanligste, og de brukes ofte.Downlights og spotlights har forskjellige fordeler.For den delvise takdekorasjonen av stuen brukes hovedlys og ekstra lyskilder, og downlights kan kombineres med spotlights;hvis det er et helhustak, brukes i hovedsak downlights, kombinert med spotlights eller lysrør.

 图片3

Downlight er en grunnleggende flomlyskilde, som kan installeres direkte med glødelamper eller energisparende lamper. Downlight er en type lysarmatur som er innebygd i taket.

I henhold til installasjonsmetoden er den delt inn i:

1. Utenpåliggende downlights trenger ikke boring og tak, og takmonterte utenpåliggende downlights er vanlig å bruke.Det er også hengende wire type overflatemonterte downlights.

2. Skjulte downlights, det vil si innebygde downlights, installeres vanligvis med snaps, som er praktiske og raske.Krever boring og tak.

3. Spordownlights, med skinner, er utenpåliggende downlights.

 图片4

I henhold til lyskilden er delt inn i: Det er LED, energisparende lamper, glødelamper og andre lyskilder, og nå er LED-lyskilder ofte brukt.

I henhold til installasjonsmetoden til lampen er den delt inn i: spiral- og plug-in-sokler, vertikale og horisontale downlights.

I henhold til bruksscenarioet er det delt inn i: LED-downlights for hjemmebelysning, LED-downlights for kommersiell belysning, LED-downlights for teknisk belysning.

图片5

I henhold til anti-tåkesituasjonen til lyskilden er den delt inn i: vanlige downlights og anti-fog downlights.

Dens største funksjon er at den kan opprettholde den generelle enheten og skjønnheten til arkitektonisk dekorasjon, og vil ikke ødelegge den estetiske enheten til takkunst på grunn av lampesettingen.

Denne typen recessive lamper innebygd i taket, er alt lyset projisert nedover, som tilhører den direkte lysfordelingen.Ulike reflektorer, linser, persienner, pærer kan brukes for å oppnå ulike lyseffekter.Downlights opptar ikke plass og kan øke den myke atmosfæren i rommet.Hvis du vil skape en varm følelse, kan du prøve å installere flere downlights for å redusere trykket i rommet.Det brukes vanligvis på hoteller, hjem og kafeer.

Ved hjelp av kapital fortsetter mange kjente merkevarer i bransjen å øke sin markedsekspansjonsinnsats og beslaglegge høykvalitets kanalressurser, og markedsandelene til andre belysningsselskaper blir stadig erodert.Kommersielle belysningsselskaper i andre regioner utvikler seg raskt, og de okkuperer også raskt markedsplassen til downlightbelysningsselskaper.

Den kontinuerlige forbedringen av LED-enhetsteknologi og ytelse og den raske utviklingen av elektronisk teknologi har brakt et godt grunnlag for teknisk utdyping og forbedring av LED-downlight-produkter.Samtidig har LED-downlights blitt mye brukt i ulike områder av det sosiale livet, og utviklingen av halvlederbelysningsindustrien har gitt gode muligheter til LED-downlight-industrien.Derfor er utviklingsutsiktene for LED-downlight-markedet optimistiske.Å utdype den tekniske konnotasjonen, berike produktsystemet, diversifisere produkter og fremheve fordelene ved ledende produkter vil være en viktig trend i utviklingen av LED-downlight-industrien.