• news_bg

Utendørs bordlys markedsanalyse

Utendørs lys trendanalyse

La oss ta en titt på endringene i markedspopulariteten til utendørslys de siste fem årene. Fra figuren nedenfor kan vi se at endringene i markedspopulariteten til utendørs bordlamper er veldig regelmessige. Fra januar til oktober er den i utgangspunktet flat, og den stiger raskt i november, og deretter vil populariteten synke raskt, og i slutten av desember vil den i utgangspunktet falle til det daglige nivået.

utendørs lystrender

Utendørs bordlys trendanalyse

La oss ta en titt påpopulariteten til utendørs bordlamper. La oss også se på trenden de siste fem årene: Fra trenden de siste fem årene er markedets popularitet også veldig regelmessig. Populariteten er lavest i januar, og så vokser den sakte. Markedets popularitet er høyest i mai og juni, og så begynner den å synke igjen. Imidlertid kan det tydelig sees at markedspopulariteten til utendørs bordlamper i år er høyere enn tidligere år, noe som indikerer at denne kategorien utendørs bordlamper er verdig alles fortsatte oppmerksomhet. Deretter, la oss snakke om relevant kunnskap om utendørs bordlamper i detalj.

utendørs bordlys trender

Hva er typene utendørs bordlamper?

Det finnes mange typer utendørs bordlamper, og de vanlige inkluderer:

Solar utendørs bordlamper: bruke solenergi til å lade, absorbere solenergi på dagtid og frigjøre lys om natten, miljøvennlig og energisparende.

LED utendørs bordlamper: bruker LED-pærer, med egenskapene energisparing, lang levetid og høy lysstyrke.

Vanntett utendørs bordlampe: designet for å være vanntett og fuktsikker, egnet for utendørs regntunge miljøer, og kan brukes stabilt i lang tid.

Gulvstående utendørs bordlampe: designet som en høyere søyletype, egnet for utendørs hager, terrasser og andre steder.

Justerbar lysstyrke utendørs bordlampe: har funksjonen til å justere lysstyrken, og kan justere lysstyrken etter behov.

Dekorativ utendørs bordlampe: unik design, har ikke bare belysningsfunksjon, men kan også brukes som dekorasjon for uterom.

Disse typer utendørs bordlamper kan velges og brukes i henhold til ulike behov og miljøer.

Klassifisering av utendørs bordlamper i henhold til bruksscenarier

Utendørs bordlamper kan klassifiseres i henhold til bruksscenarier, og vanlige klassifiseringer inkluderer:

Terrasse/balkong utendørs bordlamper: brukes til utendørs terrasser eller balkonger for å gi belysning og dekorasjon for utendørs fritidsområder.

Utendørs hagebordlamper: brukes i hager eller gårdsplasser for å gi belysning for hagelandskap og øke nattens skjønnhet.

Utendørs bordlamper for svømmebasseng: designet for å være vanntette og fuktsikre, egnet for plassering rundt svømmebassenger, gir trygg belysning og skaper en atmosfære ved vannet om natten.

Leir utendørs bordlamper: bærbare utendørs bordlamper, egnet for camping og utendørsaktiviteter, gir praktisk belysning.

Restaurant/kafé utendørs bordlamper: brukes i utendørs spisesteder for å gi kundene et komfortabelt spisemiljø.

Utendørs bordlamper for hotell/resort: brukes i uterom på hoteller og feriesteder for å gi gjestene et komfortabelt fritidsmiljø.

Avhengig av ulike bruksscenarier, vil design og funksjon av utendørs bordlamper være forskjellig. Å velge utendørs bordlamper egnet for spesifikke scenarier kan øke brukseffekten.

Klassifisering av utendørs bordlamper etter bruk

I henhold til bruken kan utendørs bordlamper deles inn i følgende kategorier:

Belysning av utendørs bordlamper: brukes hovedsakelig for å gi belysning til uterom, slik at folk kan utføre aktiviteter eller fritid om natten eller i svake omgivelser.

Dekorative utendørs bordlamper: unik design, har ikke bare belysningsfunksjoner, men kan også brukes som dekorasjoner for uterom, forskjønne miljøet og skape en spesiell atmosfære.

Sikkerhet utendørs bordlamper: brukes til å gi sikkerhetsbelysning, for eksempel belysning av trapper, veier eller innganger for å sikre at folk kan gå trygt om natten.

Atmosfæreskapende utendørs bordlamper: brukes til å skape en romantisk og varm atmosfære, egnet for utendørs sammenkomster, middager eller spesielle begivenheter.

I henhold til ulike behov og scenarier kan du velge riktig type utendørs bordlampe.

Når er utebordslampen egnet for bruk?

Utendørs bordlamper er egnet for bruk om natten eller skumringen. Når det blir mørkt ute, kan utendørs bordlamper gi nok belysning til at folk kan utføre aktiviteter eller fritid i uterom. Utendørs bordlamper egner seg også for spesielle anledninger eller aktiviteter, som utendørs sammenkomster, grilling, piknik osv., for å skape en varm og romantisk atmosfære for disse aktivitetene. Generelt er utendørs bordlamper best brukt når du trenger å øke belysningen ute eller skape en spesiell atmosfære.

Ting du bør vurdere når du kjøper utendørs bordlamper

Når du kjøper en utendørs bordlampe, er det noen forholdsregler du må huske på for å sikre at du gjør en klok investering. Tenk først på lysets holdbarhet og værbestandighet. Siden de vil bli utsatt for elementene, er det viktig å velge lys som tåler utendørsforhold som regn, vind og UV-eksponering.

En annen viktig forholdsregel er å vurdere strømkilden til din utendørs bordlampe. Mens noen lys kan være solcelledrevet, kan andre kreve en stikkontakt. Det er avgjørende å velge en praktisk og praktisk strømkilde som passer for ditt uterom.

Vurder også designen og stilen til din utendørs bordlampe. Enten du foretrekker et moderne minimalistisk design eller et mer tradisjonelt utseende, er det mange alternativer å velge mellom. Vurder den generelle estetikken til uterommet ditt og velg belysning som komplementerer eksisterende innredning.

Avslutningsvis

Utendørs bordlamper er en allsidig og stilig belysningsløsning som forbedrer stemningen og funksjonaliteten til uterommet ditt. Ved å ta de nødvendige forholdsregler når du kjøper en utendørs bordlampe, kan du sikre at du gjør en klok investering som vil gi både estetiske og praktiske fordeler i årene som kommer. Enten du er vertskap for et middagsselskap, nyter en rolig kveld på terrassen, eller bare ønsker å legge til et snev av eleganse til uteområdet ditt, kan utendørs bordlamper hjelpe deg med å oppnå den perfekte belysningsløsningen.