• news_bg

Familiesettdesign av Iron aluminium klut og PC LED innendørs lys

A Iron aluminium klut og PCbordlampeer knekken på de mest populære innendørslysene for livet vårt, spesielt for soverom, nattbord, studie

materialer i interiørdesign og det er mest på grunn av dets variasjon av farger, teksturer, former og En skrivebordslampe er plassert på et pen skrivebord, det er et tøy- og PC-lysformdeksel på hodet, midjen er i jern og aluminium, lett kropp holdbar og kjekk utseende, slank og grasiøs, veldig iøynefallende.Når natten faller på, sender den ut et sølvfarget lys som lyser opp seg selv og hele rommet

Ethvert stykke jern aluminiumsklut og PC-bordlampe kan brukes til å legge personlighet til et rom og understreke din unike stil, og vi elsker dette materialet for belysning.

bordlampe

Jern aluminium klut og PC bordlamper ser veldig fine ut og kan tilpasses for å matche hjemmeinnredningen din,

det være seg rustikk, moderne, minimalistisk eller rett og slett tilbakelent og hjemmekoselig.

Dette materialet tilfører varme og eleganse,

det kan tilpasses til å være 2500Kelvin til 3600Kelvin skiltfarge med dimbar bryter eller Varmt lys 3000K+ hvitt lys 6500K, En FoU-belysningsprodusent tillater å lage som du designer og ideer for lysene du liker.

bordlampe-2

De samme materialene er ikke begrenset til å lage skrivebordslamper, men kan også brukes som taklamper.For som bildet over for Iron aluminiumsduk og PC-taklamper.

en taklampe, akkurat som navnet tilsier, fordi lampen over Ping An installert i bunnen fullstendig festet til taket såkalte taklampen.Fluorescerende lamper, høyintensitets utladningslamper, wolfram halogenlamper, etc. for noen av markedets mest populære på Iron aluminium klut og PC LED taklampe,

utseendet til nydelig LED-taklampe følelse Naturlig varme, en nærhet til naturen adsorpsjon i taket ditt rom, men også det viktigste innendørs belysningsutstyr.

og kanskje noen av folk vil spørre om at noen der har familiedesign for den typen innendørs LED-lys?Først vil et familiedesign for en modell av lysene være bordlys, gulvlys, taklys og vegglys.

Men vær så snill å ikke tvil på lysproduksjonsfabrikkene i Kina.De vil lage alle lysene du liker og er populære på markedet basert på designet ditt.I tillegg til belysningsfunksjoner har innendørslys også dekorative funksjoner.

bordlampe 3