• news_bg

Integrert sfæredetektor LED-testsystem

Integrert sfæredetektor LED-testsystem (1)

Integrert kuledetektor Led Testing System.

Wonled lys som applikerer interating sfære detektor testsystem for taklamper, bordlamper, gulvlamper, vegglamper, pendler og sportslys.

Integrert sfæredetektor LED-testsystem (3)

prinsippet om integrering av sfæredetektor

En integrerende kule (også kjent som en Ulbricht-sfære) er en optisk komponent som består av et hult sfærisk hulrom med det indre dekket med et diffust hvitt reflekterende belegg, med små hull for inngangs- og utgangsporter.Dens relevante egenskap er en jevn spredning eller diffuserende effekt.Lysstråler som faller inn på et hvilket som helst punkt på den indre overflaten blir, ved flere spredningsrefleksjoner, fordelt likt til alle andre punkter.Effektene av den opprinnelige lysretningen er minimalisert.En integrerende sfære kan betraktes som en diffuser som bevarer kraft, men ødelegger romlig informasjon.Den brukes vanligvis med en lyskilde og en detektor for optisk effektmåling.En lignende enhet er fokuserings- eller Coblentz-sfæren, som skiller seg ved at den har en speillignende (spekulær) indre overflate i stedet for en diffus indre overflate.

NYHETER 1

Integrering av Sphere Fundamentals og Applications

En integrerende sfære samler inn elektromagnetisk stråling fra en kilde helt utenfor den optiske enheten, vanligvis for fluksmåling eller optisk demping.Stråling introdusert i en integrerende sfære treffer de reflekterende veggene og gjennomgår flere diffuse refleksjoner.Etter mange refleksjoner spres strålingen svært jevnt på kuleveggene.Det resulterende integrerte strålingsnivået er direkte proporsjonalt med det opprinnelige strålingsnivået og kan enkelt måles ved hjelp av en detektor.

NYHETER 2

That Wonled light be alltid støtte deg med høy kvalitet på LED-lys, og ble etablert i 1995 for belysning av metalldeler.Som aluminium, sink legering støping, metallrør etc. Og forbedre til å være komplett sett med lys i 2008. wonledlight hadde rik belysning deler og komplett FoU-produksjon erfarne.