• news_bg

Innledning — kommersiell belysning

Kommersiell belysning er ikke bare å belyse gjenstander og møte folks behov for visuelle funksjoner, men også en nødvendighet for å skape plass, gjengi atmosfære og forfølge et perfekt visuelt bilde.Det brukes vanligvis på kommersielle offentlige steder.Forskjellige lamper og lykter Ja, hva er typene kommersielle lysarmaturer?Hva kjennetegner kommersiell belysning?La meg introdusere dem for deg én etter én!

Innledning ---- kommersiell belysning

Hva er typene kommersielle lysarmaturer?

Det er mange typer lamper som brukes i kommersiell plassdesign, som kan deles inn i taklamper, vegglamper, bordlamper, gulvlamper og andre typer i henhold til konfigurasjonen.

Innledning ---- kommersiell belysning

Taklamper for kommersiell belysning inkludert: oppheng, tak, lysende tak, lysende trau og så videre.Blant dem inkluderer lysekroner: lysekroner, plantebelysning, palasslanterner, uttrekkbare lysekroner, etc., som vanligvis brukes som generell innendørsbelysning og spiller en dekorativ rolle.Utvalget av lysekroner med forskjellige stiler, størrelser og teksturer vil påvirke den kunstneriske atmosfæren i hele rommet.Gjenspeiler ulike karakterer.Taklamper inkluderer utstående og innfelte lamper, som er direkte adsorbert og festet i taket.Sammenlignet med lysekroner brukes de vanligvis i lavere rom.Innebygde lamper, som spotlights, downlights, grilllys, etc., er relativt skjulte, ødelegger ikke effekten av taket, og kan opprettholde den generelle enheten i næringsbyggdesign og dekorasjon.Hele eller deler av det lysende taket er laget av lystransmitterende materialer, og de fluorescerende lyskildene er jevnt plassert innvendig.Denne strukturen kan også brukes på vegger eller gulv for å danne lysende vegger og gulv.Det skal bemerkes at det lysende gulvet krever mer robuste materialer, som for eksempel bruk av en stålkonstruksjon som skjelett og herdet glass som et lystransmitterende materiale.

Innledning ---- kommersiell belysning

Lysende trau for kommersiell belysning bruker ofte bygningsstrukturen eller interiørdekorasjonsstrukturen for å blokkere lyskilden, slik at lyset projiseres til toppen eller siden, for det meste brukt som en dekorativ eller ekstra lyskilde for å øke plassnivået.

Kommersiell belysning vegglamper og bordlamper. Det er to typer: cantilever type og veggmontert type, som for det meste er installert på vegger eller søyler, og har en dekorativ effekt.Brukt med andre lamper kan det berike lyseffekten, og kan også spille en rolle for å øke plassnivået.Bordlamper og gulvlamper har ikke bare funksjonelle lysfunksjoner, men også dekorative og atmosfæriske lysfunksjoner.

Innledning ---- kommersiell belysning

Det er en annen klassifisering av kommersiell belysning:

Kommersiell belysning inkluderer spotlights, downlights, fluorescerende lys, Grille lampe, spotlights, taklys, skinnelys, flomlys og andre varianter.

Belysningslamper er delt inn i to kategorier: innendørs lamper og utendørs lamper.Innendørsbelysning inkluderer kommersiell belysning, kontorbelysning og hjemmebelysning.Følgende er typer utendørsbelysning, kommersiell belysning, kontorbelysning og hjemmebelysning.

 

Utendørslamper inkluderer flomlys, gatelys, høyt taklys, tunnellys, hagelys, plenlys, nedgravde lys, peiser, undervannslys, etc.

Kommersiell belysning inkluderer nettspotlights, spotlights, downlights, taklamper, vegglamper og elektriske bokser.

Kontorbelysning inkluderer gitterlyspaneler, braketter og nødbelysning.

Hjemmebelysning inkluderer europeiske lamper, taklamper, krystalllamper, blomsterlamper, bordlamper og gulvlamper, saueskinnslamper og tøydeksellamper, speilhodelamper, arbeidslamper, kjøkkenlamper, lavspenningslamper, gjesteromslamper, stearinlys, gule sandglasslamper, etc. .

 
   

 

Hva kjennetegner kommersiell belysning?

Moderne kommersiell belysning har åpenbart flere konnotasjoner på grunnlag av å følge tradisjonell kommersiell belysning.

1. Belysningsstyrken, fargetemperaturen og fargegjengivelsen til lyskilden som brukes i et spesifikt kommersielt miljø er vitenskapelig definert og beregnet i henhold til kravene, som er forskjellig fra den første visuelle vurderingen;

2. Målet med moderne kommersiell belysning er tydelig.For å oppnå en viss funksjon er det ofte nødvendig å utføre et spesifikt design for å sette av miljøet og gjenspeile den spesifikke kommersielle karakteren og egenskapene;

3. Naturen til moderne kommersiell belysning bestemmes av formålet med belysning, og regionale flerpunktslyskilder og lys-fargeromskombinasjoner brukes ofte for å gjengi atmosfæren;

4. Med bruk av høyteknologisk datakontrollerbar teknologi, kan den samhandle med publikum på en dynamisk, foranderlig og spesifikk programmåte;

5. Med utviklingen av kompakte lyskilder, og den kontinuerlige bruken av ultrasmå, ultratynne, ulike ny teknologi og nytt elektrisk tilbehør for prosessbelysning som forkoblinger, blir moderne kommersiell belysning mer kompakt, praktisk og multifunksjonell.utvikle;

6. Fra en enkelt lysfunksjon til retningen med lik vekt på belysning og dekorasjon.

Med tidenes fremgang blir de tekniske midlene og lysestetiske konseptene til moderne kommersiell belysning kontinuerlig oppdatert.

Hva er typene kommersielle lysarmaturer og hva er egenskapene til kommersielle lysarmaturer?Jeg tror du bør ha mer forståelse etter å ha lest den.Jeg håper det kan være nyttig for deg.

Innledning ---- kommersiell belysning