• news_bg

Anbefal en bordlampe i stoff

La meg kort presentere denne trådløse bordlampen i metall:

stoff bordlampe02
bordlampe i stoff
bordlampe i stoff03

Utseende: Sokkelen og stolpen til denne bordlampen er laget av messing. Metallbordlamper gir vanligvis folk en moderne, industriell atmosfære. De kan virke solide og stabile, men har også en kald følelse. Men med stofflampeskjermen blir lyskilden mykere og føles varmere. Denne stoffkledde bordlampen har et enkelt design, og lampeskjermen er laget av elegante boksformede folder, som gir folk en enkel og stilig følelse. Denne bordlampen passer for moderne hjemmemiljøer og kan tilføre en enkel, utsøkt og varm atmosfære til rommet.
Lyskilde: 2w SMD LED, 3 justerbare fargetemperaturer, nemlig 3000K, 4500K, 6000K, trinnløs dimming.
Batteristrømforsyning: Ved bruk av oppladbare batterier kan batterilevetiden nå 2000 ladesykluser, batterikapasiteten varierer fra 3000mAh-5000mAh, og full lading kan brukes i 8-12 timer (opprettholde maksimal lysstyrke).

Grunner til å anbefale denne trådløse metallbordlampen i stoff:
Modernitet og varm atmosfære: Den trådløse bordlampen i stoffmetall kombinerer hardheten til metall og mykheten til stoffet for å skape en moderne og varm atmosfære, som møter mange menneskers estetiske streben etter hjemmemiljøet.
Lyseffekt: Den trådløse bordlampen i metall kan vanligvis gi mykt lys, noe som bidrar til å skape en behagelig lysatmosfære og er egnet for lesing, fritid eller avslapning.
Fleksibilitet: Den trådløse designen gjør bordlampen i stoff mer fleksibel og kan flyttes og plasseres etter ønske uten å være begrenset av strømforsyningens plassering, noe som gir bekvemmelighet til hjemmet.
Designmangfold: Den trådløse bordlampen i metall i stoff har en rekke design. Du kan velge lamper i forskjellige stiler, farger og størrelser i henhold til dine personlige preferanser for å møte behovene til forskjellige hjemmestiler.
Generelt sett kombinerer den trådløse bordlampen i metall med stoffskjerm en moderne og varm atmosfære, samtidig som den har fleksibilitet og varierte designmuligheter, så den er elsket av mange mennesker.