• news_bg

Betydningen av BSCI-sertifisering i belysningsindustrien

Hva er BSCI?

DeBusiness Social Compliance Initiative (BSCI)er et ledende system for forsyningskjedestyring med en Code of Conduct som støtter bedrifter til å drive sosial etterlevelse og forbedringer innenfor fabrikkene og gårdene i deres globale forsyningskjeder.BSCI gir bedrifter en sosial revisjonsmetodikk og rapport.

https://www.wonledlight.com/products/

I dagens globaliserte marked blir forbrukerne stadig mer bevisste på den etiske og miljømessige påvirkningen av produktene de kjøper.Som et resultat streber virksomheter på tvers av ulike bransjer etter å møte disse utviklende forventningene ved å ta i bruk bærekraftig og sosialt ansvarlig praksis.Belysningsindustrien er intet unntak, og BSCI-sertifikatet (Business Social Compliance Initiative) har dukket opp som et verdifullt verktøy for å demonstrere en forpliktelse til etisk og ansvarlig produksjon.I denne artikkelen vil vi utforske viktigheten av BSCI-sertifisering ibelysningsindustrienog dens innvirkning på både bedrifter og forbrukere.

Forstå BSCI-sertifisering

Business Social Compliance Initiative (BSCI) er et ledende globalt forretningsdrevet initiativ for å forbedre arbeidsforholdene i den globale forsyningskjeden.BSCI gir et rammeverk for selskaper for å overvåke og forbedre sosiale standarder i sine forsyningskjeder, og fremme etisk og ansvarlig produksjonspraksis.Mens den opprinnelig ble utviklet av europeiske forhandlere, har BSCI fått internasjonal anerkjennelse og adopsjon.

Kjerneprinsippene til BSCI

1. Lovlig overholdelse: BSCI krever at selskaper overholder alle relevante arbeidslover og forskrifter på sine produksjonssteder.

2. Arbeiders rettigheter: BSCI fremmer og opprettholder de grunnleggende rettighetene til arbeidere, inkludert retten til trygge og sunne arbeidsforhold, rettferdige lønninger og retten til å melde seg inn i fagforeninger.

3. Etisk forretningsatferd: Bedrifter må forplikte seg til rettferdig forretningspraksis, inkludert åpenhet, rettferdig konkurranse og etisk oppførsel.

4. Miljøansvar: BSCI oppmuntrer til miljømessig bærekraft ved å oppfordre bedrifter til å minimere deres miljøpåvirkning.

https://www.wonledlight.com/on-off-switch-rgb-led-rechargeable-table-lamp-ip44-style-product/
https://www.wonledlight.com/48-folds-led-rechargeable-table-lamp-battery-style-product/
https://www.wonledlight.com/onoff-switch-led-rechargeable-table-lamp-battery-rgb-style-product/

Virkningen av BSCI-sertifisering i belysningsindustrien

Forbedrede arbeidsforhold: BSCI-sertifisering driver forbedringen av arbeidsforholdene for em

DongGuan Wonled lighting Co., Ltd. er en profesjonell designer og produsent av innendørs belysningsarmaturer etablert i 2008. Våre ferdige produkter eksporteres hovedsakelig til markedene i Europa og Amerika.Vi er et datterselskap av Dong Guan Wan Ming Industry Co., Ltd.

Vårt morselskap Wan Ming ble etablert i 1995 og er en profesjonell produsent av metalldeler i belysningsindustrien.Produkter konsentrert i aluminiums- og sinklegeringsstøping, metallrør, fleksible rør og relatert tilbehør.Nylig har Wan Ming Group allerede blitt en av de viktigste produsentene av metalldeler i belysningsfeltet med rundt 800 ansatte/arbeidere og leverer deler til kjente kunder som IKEA, PHILIPS og WALMART.

Wonledlight Exhibition viser frem produkter

Produkter:

Kommersiell belysning

Lysekrone og pendellampe

Taklys

Vegglampe

Bordlys

Gulvlys

Sollys

 

Ta kontakt med Wonledlight på følgende kontaktinformasjon for mer:

Adresse: Nei.12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, Kina

Tlf:+86-769-87339096 TIL 1 Linje

Lucy Liu

Telefon/WeChat/WhatsApp:+86 18627297357

E-mail:lucy-liu@wonledlight.com

Croesus Lo

Telefon/WeChat/WhatsApp:+86 13622624429

E-mail:croesus-lo@wonledlight.com