• news_bg

Hva er forskjellen mellom utelys og innendørs lys?

Utelys: brukes i utendørsmiljøer som hager, parker, gater, etc.

Innendørs belysning: brukes i innendørs miljøer som hjem, kontorer, hoteller, etc.

Designfunksjoner:

Utendørs lys: har vanligvis vanntett, støvtett, støtsikkert og andre egenskaper for å tilpasse seg ulike værforhold.

Innendørs lys: Designet estetisk, med vekt på dekorative effekter, med forskjellige belysningsmaterialer og former.

innendørs lys

Lyskrav:

Utelys: Belysningen skal være skarp, med et bredt spekter av belysning, noe som gjør det praktisk for folk å bevege seg rundt om natten.

Innendørs belysning: Myk belysning er nødvendig for å skape en behagelig og varm atmosfære.

Strøm og energiforbruk

Utendørslys: På grunn av deres brede lysområde er effekten generelt høy og energiforbruket høyt.

 

Innendørsbelysning: Med lavere strøm- og energiforbruk er den mer energieffektiv og miljøvennlig.

Vedlikehold:

Utendørslys: På grunn av eksponering for det ytre miljø blir de lett påvirket av vind og regn, og krever regelmessig vedlikehold.

Innendørslys: Relativt sett er vedlikehold og vedlikehold av innendørslys relativt enkelt.

Ovennevnte er hovedforskjellene mellom utendørslys og innendørslys.Faktisk, når du velger lysarmaturer, er det nødvendig å velge riktig type belysning i henhold til faktiske behov og bruksmiljø.

Kjære kunde,

Bordlamper er en viktig komponent i innendørs dekorasjon, som ikke bare gir belysning, men også skaper en varm og harmonisk atmosfære.Her er noen design- og kjøpsforslag for innendørs skrivebordslamper:

Størrelse og form: Velg en skrivebordslampe av passende størrelse basert på størrelsen og dekorasjonsstilen til rommet.Moderne minimalistiske stiler kan velge enkle linjer og firkantede design, mens tradisjonelle terroirer kan velge sirkulære og utskårne stiler.

Og innendørs bordlampe Lyseffekt: Lyseffekten til en skrivebordslampe er den viktigste faktoren å vurdere.LED-lys eller energisparende lys kan velges som lyskilder, som har fordelene med energisparing og miljøvern.Fargelyspærer kan også velges for å skape en atmosfære.

Materiale og farge: Velg passende materialer og farger basert på innredningsstilen i rommet.For eksempel er metall- og glassmaterialer egnet for moderne stiler, mens tre og stoff er mer egnet for tradisjonell terroir.

Fleksibilitet: Velg skrivebordslamper med justerbar høyde og retning for å tilpasse seg ulike bruksscenarier og behov.

innendørs lys-1

Kort sagt, når du velger en skrivebordslampe, er det viktig å fullt ut vurdere faktorer som størrelse, lyseffekt, materiale og farge, samt fleksibilitet, for å sikre harmoni og enhet med innendørsrommet, og for å gi deg en behagelig lysmiljø.

Som vår WonledConch oppladbar høyttaler skrivebordslampe med vekkerklokke og APP-funksjonersom hot selge i nylig.

Kinken til oppladbar bordlampe med vekkerklokke og APP-funksjoner, et multifunksjonelt vidunder som sømløst kombinerer stil og nytte.Våkn opp med den milde gløden fraVekkelysVekkerklokke, gå inn i fredelig søvn med den innebygde hvitstøymaskinen, og nyt favorittlåtene dine via den integrerte Bluetooth-høyttaleren.Fordyp deg i en symfoni av farger med den rytmiske musikkresponsiveLED lyss.Kontroller praktisk alle funksjoner gjennom den brukervennlige mobil-APP.Hev arbeidsområdet og avslapning med denne allsidige, moderne enheten.

innendørs lys-2

Og nå er skrivebordslamper også svært brukervennlige, de fleste har øyebeskyttelse avhengig av om de oppfyller relevante standarder og egenskaper.Generelt sett må en bordlampe som er egnet for lesing og skriving ha følgende egenskaper: stabil lysintensitet, ingen flimring, ingen gjenskinn, moderat fargetemperatur og jevn belysning.I tillegg har noen moderne skrivebordslamper også justerbare høyde-, vinkel- og lysstyrkefunksjoner for å møte ulike bruksbehov.Når du velger enbord lampe, anbefales det å velge et produkt med sikkerhetssertifisering og være oppmerksom på å observere om det har de ovennevnte egenskapene.

Hvordan velge en passende liten skrivebordslampe for seg selv?

Å velge en passende liten skrivebordslampe krever at du vurderer følgende faktorer:

Lysstyrke: Velg passende lysstyrke basert på bruksmiljøet.Hvis lesing eller arbeid krever høy lysstyrke, kan du velge en liten skrivebordslampe med justerbar lysstyrke.

Fargetemperatur: Fargetemperatur påvirker lysets farge.Varm tonet belysning er egnet for avslapning og lesing, mens kjølig tonet belysning er egnet for arbeid som krever konsentrasjon.

Sikkerhet: Velg små skrivebordslamper som oppfyller sikkerhetsstandarder og unngå å bruke dårligere produkter.

Portabilitet: Hvis du trenger å flytte den lille skrivebordslampen ofte, kan du velge en liten skrivebordslampe med et oppladbart batteri eller en sammenleggbar stil.

Designstil: Velg designstilen til den lille skrivebordslampen basert på personlige preferanser og hjemmestil.

Jeg håper innholdet ovenfor kan hjelpe deg med å velge en skrivebordslampe som passer deg, og innendørslysene nedenfor er vanlige lys for din referanse:

 

Kommersielt lys

Lysekrone og pendellampe

Taklys

Vegglampe

Bordlys

Gulvlys

Sollys

Strip lys