• news_bg

Hva bør du være oppmerksom på som lampekjøper?

Vær oppmerksom på detaljer når engros bordlamper

Hvis du har vært engasjert i lampebransjen i lang tid, må du ha hatt følgende erfaring: nøye sammenligne mange lampeleverandører, men til slutt ikke kjøpe det ideelle produktet. Hvorfor er dette? Denne bloggen er hovedsakelig for å fortelle alle lampekjøpere, hvilke aspekter bør du være oppmerksom på når du kjøper bordlamper i løsvekt?

Når du kjøper bordlamper i bulk, må du være oppmerksom på følgende punkter:

(1)For å sikre at kvaliteten på bordlampen oppfyller kravene, kan du be om prøver for kvalitetstesting, eller velge en anerkjent leverandør. Når du sjekker kvaliteten på skrivebordslamper, kan du vurdere den fra følgende aspekter:

Utseende: Sjekk om utseendet til skrivebordslampen er komplett og om det er noen tydelige riper, bulker eller defekter. Sørg samtidig for at lampeskjermen, lampeholderen, ledninger og andre komponenter er godt tilkoblet og ikke er løs eller faller av.

Materiale: Observer om materialet som brukes i bordlampen oppfyller kravene, for eksempel om metalldelene er sterke, om plastdelene er holdbare og om glassdelene er gjennomsiktige og ensartede.

Lyskilde: Slå på skrivebordslampen og sjekk om lyset er mykt og jevnt, uten flimring eller tydelige mørke områder. Samtidig kan du observere merkevaren og parametrene til lyspæren for å sikre at den oppfyller kravene.

Sikkerhet: Sjekk om ledningene til skrivebordslampen er skadet eller blottlagt, om støpselet oppfyller standardene, og om bryteren er fleksibel og pålitelig. I tillegg er det også nødvendig å bekrefte om isolasjonsytelsen og brannsikker ytelsen til skrivebordslampen oppfyller standardene.

Funksjon: Test om bryteren på skrivebordslampen er følsom og pålitelig, om dimmefunksjonen er normal, og om spesialfunksjoner (som USB-ladeport, trådløs lading osv.) fungerer normalt.

Ovennevnte er noen av hovedaspektene når du sjekker kvaliteten på skrivebordslamper. Ved å vurdere disse faktorene grundig, kan kvaliteten på skrivebordslampen vurderes innledningsvis. Ved bulkkjøp anbefales det å be leverandøren om å levere prøver for kvalitetstesting.

(2) Bekreft om spesifikasjonene og dimensjonene til skrivebordslampen oppfyller kravene, inkludert høyde, lampeskjermdiameter, lampeholderstørrelse, etc.

(3)Sammenlign med flere leverandører for å sikre at du får en rimelig pris, og vær oppmerksom på om det er noen rabatter for bulkkjøp. Når vi sammenligner priser, må vi ikke blindt strebe etter lave priser, husk alltid at du får det du betaler for , og ofte er billige produkter ikke bra. Bare hvis produktet ditt er kostnadseffektivt, vil det bli ønsket velkommen av flertallet av brukerne.

(4) Velg leverandører med godt omdømme og gode tjenester, som kan evalueres ved å referere til kundeanmeldelser, historiske transaksjonsregistreringer, etc.

(5)Bekreft om leverandørens emballasje oppfyller kravene, samttransportmetodeog kostnad, for å sikre at produktet ikke blir skadet under transport. Mange land har krav til produktemballasje, hvorav mange krever miljøvennlige materialer. I tillegg bør den ytre emballasjedesignen optimaliseres så mye som mulig for å minimere emballasjekostnadene.

图片611

(6)Forstå leverandørensettersalgsservicepolitikk, inkludert returer, bytte, reparasjoner osv., slik at du kan motta rettidig støtte når det er nødvendig.

Ovennevnte er flere aspekter som du må være oppmerksom på når du kjøper skrivebordslamper i bulk. Jeg håper de vil være til hjelp for deg.